Приветствую Вас Гость!
Пятница, 29.03.2024, 16:59
Главная | Регистрация | Вход | RSS|
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Клозет » Место для «мусорных» тем » Владимир Литвин (человеческие грани)
Владимир Литвин
ВладимирДата: Четверг, 11.02.2010, 15:40 | Сообщение # 1
Мое кредо: ☭ ☠ ☮ ♂
Группа: Заблокированные
Сообщений: 153
Репутация: 1
Статус: Offline
Ко мне сегодня в офис зашел приятель и мимоходом в беседе о славянской меценатке Неле Игоревне Штепе (о ней сейчас весь город Славянск говорит) обронил, что отец Нели Игоревны это родной старший брат Владимира Литвина. Мне стало интересно, и я решил погуглить этот вопрос. Брата Литвина, по имени Игорь, я пока так и не нашел, но нашел некоторые материалы про другого его брата - Николая.

Показалась особенно интересной одна статья. Привожу ее полностью:

Quote

Вимагаю зірвати погони з генерала – брата Литвина

Нарешті я, як журналіст, докопався до суті – який бюрократ розлучив мене недавно із моєю дружиною. І ним виявився... рідний брат голови Верховної Ради України Володимира Литвина – Микола. Він є головою Державної прикордонної служби України. Я, як громадянин України, вимагаю зірвати погони з цього генерала Миколи Литвина, який своїм рішенням порушив Конституцію України і права людини!




Сьогодні, 28 серпня англомовна газета України "Kyiv Post" надрукувала статтю "Іноземці потерпають в Україні від обставин і бюрократії".

Це якраз та необхідна журналістська відповідь на ту кричущу проблему, про яку я пару тижнів тому різко писав тут у блозі "Яка ж ти мама?", який дістав багато відгуків. (Я незабаром перекладу згадану статтю з "Kyiv Post" на українську і опублікую повністю в своєму блозі на "Українській правді").

Але вже зараз я мушу заявити, як громадянин України, що генерал Микола Литвин був, за деякими данними, ідеологом і лоббістом постанови Кабінету Міністрів України N445 від 6.05.2009, яка внесла зміни до "Правил в'їзду іноземців і т.д.", затверджених постановою Кабінету Міністрів України N1074 від 29.12.1995 р. Тому цей офіцер мусить бути позбавлений посади і з нього мусять бути зірвані генеральські погони за... зухвале порушення Конституції України і прав людини.

Йдеться про порушення державним службовцем високого рангу статті Конституції України N 51, яка стверджує, що "Сім'я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою". Ви, Миколо Михайловичу, вивчили питання про необхідність воз'єднання сімей, перш ніж вводити нову "залізну завісу"?

Насправді, ідеологія, яку приніс у Державну прикордонну службу України Микола Литвин (при потуранні брата Володимира), полягає в тому, ЩОБ СТАТИ РЕКЕТИРАМИ ДО ІНОЗЕМЦІВ, БО ТІ ЗАВЖДИ МОВЧАТЬ, НЕ ХОЧУТЬ СВАРИТИСЯ З ДЕРЖАВОЮ. І тому державні рішення братів Литвинів направлені на заробляння грошей, де тільки можна. "На кордоні можна? – Прекрасно!"

Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин не думає про те, як треба в Україні вибудовувати розумну імміграційну політику. Бо він живе в "совковій" традиції влади – забороняти, обмежувати, дерти гроші, знущатися і... не нести за це жодної відповідальності.

У справжніх українських офіцерів має бути честь. І якщо хтось із них пішов проти народу – мусить нести відповідальність! Чи Вас, Миколо Михайловичу, у разі чого "прикриє" і "відмиє" впливовий братан?!

Нагадаю, що недавно голова Верховної Ради України Володимир Литвин з подачі брата Миколи запропонував стягати зайві гроші з усіх іноземців прямо на кордоні у вигляді якоїсь плати за в'їзд. Бо, як кажуть "Нєфіг шастать!". Цитата з В. Литвина: "Україна безвізовий режим ввела і нічого з цього не одержує..." Добре, що завдяки зусіллям журналістів і публічному розголосу, ця ідея братів Литвинів не була втілена в життя!

За моїми данними, як журналіста, зараз виношується інша ідея, як заробляти на іноземцях і туристах – НА ІМІГРАЦІЙНИХ КАРТКАХ ХОЧУТЬ РОЗМІЩУВАТИ РЕКЛАМУ. І ніхто у Державній прикордонній службі, в Кабінеті міністрів навіть не замислюється, що законодавством України ЗАБОРОНЕНО РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ В ОФІЦІЙНИХ ДОКУМЕНТАХ. Ну уявіть собі, що у паспорті громадянина України, у свідоцтві про народження буде міститися реклама якогось алкогольного напою?!!

Я вже навіть не згадую, що чинний голова Верховної Ради України Володимир Литвин (який зараз користується недоторканністю і послугами охоронців... за кошти платників податків, за наші з вами кошти...) може зовсім скоро виявитися замовником убивства українського яскравого журналіста Георгія Гонгадзе і може бути засуджений за кримінальний злочин.

От бачите, як два брата-акробата керують Україною!?:-)

Але хто цих братів-Литвинів повернув до влади і укріпив у ній? Правильно – Юлія Володимирівна Тимошенко! Задля чого вона пішла на це? Правильно: щоб самій утриматись при владі!

Утримається при владі ЮВТ далі? Я, як виборець, не певен.

Нагадаю, що згідно законодавства України зірвати погони з генерала в Україні має право тільки вищий офіцер, а це – головнокомандувач, себто Президент України Віктор Ющенко. Сподіваюся, що він прочитає свою ранкову пошту і мудро розгляне цю ситуацію.

ДОПОВНЕННЯ ДО БЛОГУ:

Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН переконаний, що буде наступним Президентом України. Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЛИТВИН сказав 29 серпня на брифінгу, перебуваючи в соляній шахті міста Соледар. Відповідаючи на запитання журналіста, якими будуть його подальші дії, якщо він стане Президентом України, В.ЛИТВИН сказав: "Чому "якщо"? Я ним буду. Я якщо ставлю цілі, я їх вирішую".

Моя оцінка: На жаль, ті цілі (а саме утриматись при владі, при "кормушці"), які ставлять перед собою брати Литвини, не мають нічого спільного з демократією, правами людини і суверенністю України, як такої. Це я стверджую, оскільки знайомий з Володимиром Литвином особисто...

Як жаль, що у нас на 18 рік незалежності до безмежної влади рвуться з "піною на губах" такі совкові, радянські бюрократи!!! Брати Литвини говорять одне, а тим часом підкилимно роблять геть інше! Популізм, суцільний популізм.

Теперь я несколько по-иному смотрю на Владимира Литвина.


 
Форум » Клозет » Место для «мусорных» тем » Владимир Литвин (человеческие грани)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:



Напишите нам, или позвоните: +380953930813 (Viber, Whatsapp, Telegram, Skype)